La nostra cuina

La nostra cuina és marinera i de mercat, cada matí arriben a Can Majó productes frescos del mar perquè els seus clients els puguin degustar.

Per a nosaltres la matèria prima és fonamental i l’elaborem amb molta cura

Recomenem els popets saltats, cloïsses a la marinera, escopinyes gallegues al vapor, peixos frescos, com el rèmol o el gall de Sant Pere, alguns dels nostres arrossos com el melós negre trufat amb gambes i cloïsses o la caldereta d’arròs amb llamantol, però també la nostra fideua de marisc pelada, els escamarlans al forn a l’estil de la Maria, i les desconegudes ortigues, cruixents per fora i una explosió de mar per dins.

“El mar, els seus aromes i productes impregnen la nostra anima i el nostre restaurant”

Més de cinquanta anys darrere els fogons

L’any 1968 al barri pescador de la Barceloneta, la Maria i l’Enric amb molta il·lusió i esforç van transformar una casa de peix en una taverna marinera amb tocs refinats, el Can Majó.

L’Enric triava els ingredients i productes frescos que entraven a la cuina, ofici que va aprendre del seu pare, pescador del barri, mentre la Maria donava màgia als plats

Aquesta tradició l’han heretat els seus dos fills l’Enric i la Rosa. Junt amb el seu equip, els dos germans reben cada dia els comensals per fer-los sentir com a casa, mentre satisfan els seus paladars amb una cuina marinera amb segell propi.