Benvinguts a
Can Majó

Can Majó va néixer l’any 1968 al barri pescador de la ciutat, al cor de la Barceloneta, d’on són les nostres arrels. L’Enric i la Rosa continuen la tradició familiar en l’establiment fundat pels seus pares. Un espai íntim i obert al mar, on assaborir una cuina marinera i de mercat amb producte fresc.

La nostra cuina

La nostra cuina es nodreix diàriament dels millors productes del mar. Peix i marisc procedent de les millors costes: la gallega, la cantàbrica i la mediterrània.

La matèria prima és fonamental i l’elaborem amb molta cura. És el que marca la diferència en els nostres plats i en especial en el gust de tots els nostres arrossos.

Cartes

Dels nostres fogons surt una selecció de plats per degustar els sabors més mediterranis, acompanyats amb un bon maridatge gràcies a la gran varietat de vins de les millors bodegues.

Consultar cartes

Grups

Fes de la nostra cuina la teva elecció. Celebra els teus millors moments amb nosaltres, en un ambient familiar on menjar bé i sentir-te com a casa.

Consultar menús

Reserves

A través d’aquesta secció, pot fer la reserva online. Automàticament li enviarem un correu electrònic quan rebem la seva petició, i li confirmarem al més aviat possible en un segon correu la seva reserva en el cas que tinguem disponibilitat.

Si us plau, verifiqueu que les dades que introduïu són correctes, especialment el número de TELÉFON. Si és un número internacional indiqueu correctamenet el prefix del país al que pertany. És important que poguem contactar-vos per qualsevol imprevist que pugui sorgir. Moltes gràcies.

Si no hi ha disponibilitat online, us animem a que contacteu per telèfon.

icono_mapa

On estem?

Carrer Emília Llorca Martín, 23
08003 Barcelona

Fes la teva reserva